Bu Blogda Ara

Sayfalar

26 Mart 2017 Pazar

Soğuk Sıkım (Soğuk Press)

Zeytinyağlarımızı;
----------+++++----------
Fenolik yapıdaki antioksidanlar* gibi yararlı bileşenlerin aktivitelerini yitirmemeleri için; zeytinyağlarımızı tam anlamıyla soğuk sıkım yaparak üretiyoruz.

*Kuvvetli antioksidatif etkisi olan, vücuttaki kansere neden olan serbest radikalleri temizleyip hücre ve dokuları koruyan, yaşlanmayı geciktiren doğal bileşenler.
----------+++++----------
LALELİ ailesi, insan sağlığı ve çevre gibi laboratuvar ve değişik sektörlerdeki birikimini adalılık (Midilli) ve aile kökeninden gelen zeytin ilişkisiyle birleştirip, zeytinyağını lezzeti yanında antioksidan gücünü de koruyarak üretmeyi, dolayısıyla zeytin ziraat sektörünün eski saygınlığını kazanmasına katkıda bulunmayı hedef seçmiştir.
Laleli Zeytin ve Zeytinyağı İşletmesi olarak üretimimizi flavonoidleri, olabilecek en yüksek düzeyde elde etmek, korumak ve müşterimize sunabilmek üzere planladık.
Edremit Körfez Bölgesi zeytininin yüzyıllardır bilinen zengin organoleptik yapısı bizim çıkış noktamız olmuştur. Bu nedenle zeytinyağını antioksidanların doğal ve en uygun kombinasyonunu aslına en uygun şekilde üretmek ve korumak üretim felsefemiz olmuştur. Üretimi ve stoklamayı, oksidasyonu en düşük düzeyde tutmaya çalışarak, kimyasal parametreler yanında lezzet ve Vitamin-E düzeyi ile takip ederek yapıyoruz.
Bunun için:
Zeytini doğru zamanda ve zedelenmeden topluyor ve bekletmeden naklediyoruz, seçiyoruz. Üretim sürecimizi su ile teması en aza indirgeyerek, aşırı mekanik güç kullanımından kaçınarak, su yerine mümkün olduğunca karasu ile ve soğuk ortamda yaparak gerçekleştiriyoruz.
LALELİ ailesi olarak, üretimimizin her kademesini ana kuruluşumuz olan Düzen Laboratuvarlar Grubu bünyesinde Düzen-Norwest Çevre Laboratuvarının kontrolünde tutup, TSE ve International Olive Oil Council (IOOC)’un öngördüğü tüm parametreler yanında, antioksidan gücünün parametresi olarak Vitamin E düzeyini takip ediyoruz. Yağlarımız  beş yılda 13 uluslararası madalya ile ödüllendirilmiştir.  
Çünkü; “Zeytinyağının sadece yağ olmadığına”, aynı zamanda zeytinde çok olan flavanoidlerin insan vücudunun ihtiyacı olan antioksidanların zengin bir kaynağı olduğuna inanıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi